Sieraden & Horloges

Bigli

Over Bigli

“Elk prachtig moment van ons leven is vastgelegd in een juweel. Afstudeerbijeenkomsten, verlovingen, bruiloften, geboortes van onze kleinkinderen: ze waren allemaal gekoppeld aan een nieuw BIGLI-stuk. Dat waren momenten van intense emotie, van liefde, vreugde, vervulling en harmonie. Vol van het beste dat het leven te bieden heeft. De sieraden van Bigli betekenen dus veel meer dan de simpele zoektocht naar verfijning, of naar schoonheid zonder ziel. We willen dat deze juwelen ook jouw verhaal vertellen.
We hopen dat ze ook de beste momenten in je leven zullen belichamen. Dat ze je laten schijnen omdat ze bedoeld waren om je die momenten te laten herinneren. Dat je je mooi zult voelen, van binnen en van buiten, en dat je deze helderheid doorgeeft.” Thierry & Laurence.
Met deze persoonlijke ervaringen en emoties vertellen de ontwerpers een schitterende verhaal wat vertaald wordt in hun unieke sieraden. Stuk voor stuk juweeltjes. Herbers & Jenniskens geeft u advies om de juiste keuze te maken bij dàt bijzondere moment in úw leven.

 

blush-ringen