Sieraden & Horloges

Qlocktwo

Over Qlocktwo

In 2010 zijn Biegert & Funk gestart met de handgemaakte Qlocktwo klok welke in Duitsland word geproduceerd.De Qlocktwo klok is een parel voor ieder interieur of het nu kantoor of huiskamer is. De Qlocktwo komt altijd tot zijn recht, een klassieker voor de toekomst. Dit ontwerp van Marco Biegert & Andreas Funk heeft al verschillende awards  gewonnen waaronder de bekende Red dot design award! Een grappige anekdote is dat bij het ontwerpen van de klok de discussie ontstond over de beginwoorden “het is”. De ene vond het strakker als het weggelaten werd en de ander vond  het erbij horen. Dat is opgelost door het instelbaar te maken. “Het is” word trouwens altijd vermeld op het hele en halve uur.

De volgende maten van Qlocktwo klokken zijn beschikbaar: Qlocktwo Touch 13X13 cm., Qlocktwo classic 45×45 cm. en de Qlocktwo large 90X90cm.

De Qlocktwo’s zijn uitgevoerd met verschillende frontcovers dan wel in plexi of staal uitgevoerd. Deze frontplaten worden vastgehouden door magneten op de hoekpunten waardoor de platen makkelijk zijn uit te wisselen. De plexiplaten zijn leverbaar in zeven kleuren: vanilla sugar, frozen blackberry, cherry cake, lime juice, blue candy, dark chocolate.